Bell Schedules » Semester Dual Assembly

Semester Dual Assembly

Semester Dual Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
Per 0 6:30 AM 7:25 AM 55 min
Per 1/2 7:30 AM 8:55 AM 85 min
Nutrition 8:55 AM 9:05 AM 10 min
Pass 9:05 AM 9:15 AM 10 min
Per 3/4 9:15 AM 11:40 AM 145 min
Assembly 1 9:25 AM 10:05 AM 40 min
Per 3/4 10:15 AM 11:40 AM 85 min
Per 3/4 9:15 AM 10:50 AM 95 min
Assembly 2 11:00 AM 11:40 AM 40 min
Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Pass 12:10 PM 12:20 PM 10 min
Ext. Per 12:20 PM 12:50 PM 30 min
Pass 12:50 PM 1:00 PM 10 min
Per 5/6 1:00 PM 2:25 PM 85 min